Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

La Llacuna històrica

La Llacuna, ha vist com els Falcons de Barcelona hem tornat a fer un pas més fent el primer Vol de 4 Coronat acompanyat de 2 Vols de 3. Diumenge 14 de juny del 2015 és una data que ja no oblidarem.
El públic d’una actuació en la que ja vam participar l’any passat ha pogut veure el nivell que està assolint la colla enguany. Hem començat l’actuació amb una Escala Caminada i 4 Pilars de 2. Seguidament hem portat les figures que millor tenim: la Serra de 6 puntes amb Pilar de 3 al mig, Pira 5x4 amb dues 2x1, 4 Piràmides drets de 3, Avet de 8, Tripira 4x3 amb 2 puntes, 3 Planxes i l’Escala de 7.
Unes figures que si li sumem el primer Vol de 4 Coronat de la història dels Falcons de Barcelona diuen molt del nivell tècnic que estem assolint a falta d’un mes per la Trobada de Colles 2015.

Avui parlem amb l’Anna Cerdán, una de les falconeres que ha estat al Vol de 4 Coronat perquè ens expliqui com l’ha viscut. Ens diu que ha estat tan contenta d’haver-lo aconseguit que ha acabat plorant. L’Anna que ha fet el Pilar del Vol ens comenta que està molt contenta perquè es portava assajant fa un any i mig i afegeix que “a última hora hi ha hagut un canvi per quadrar mides als dosos i he estat molt còmode”. Per acabar valora l’actuació positivament tot i que “hi havia poc públic i hem sigut pocs, per això hem fet l’Escala de 7; però en canvi hem pogut fer proves importants als poms”.

També hem parlat amb l’Amanda Cuesta que s’ha estrenat de dosos en una Piràmide de drets de 3. Ens comenta que no s’esperava fer-la avui encara que ja l’havia assajat fa unes setmanes “però en sentir que hi anava m’ha començat a bategar el cor; una pujada d’adrenalina molt bona. M’he sentit molt segura a dalt amb la Tibi però he fallat a la pujada i a la baixada”.
Per acabar l’Amanda ens confessa que “trobo que la Piràmide de drets és una figura molt bonica estèticament i ara que s’estan fent en assajos proves de Piràmides grans la veritat és que flipo bastant. Agraeixo a la Tècnica que m’hagi posat!”.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política