Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Falcons a la Tamborinada 2015

Diumenge 7 vam anar per segon any consecutiu a la Tamborinada. Una jornada plena de jocs, activitats i actuacions al Parc de la Ciutadella organitzat per la Fundació La Roda.

La nostra primera aparició del dia va ser en l’acte d’inauguració de La Tamborinada 2015 on enguany, la padrina de cerimònia va ser Asha Miró, la qual va fer el pregó inaugural. Per part nostra vam fer una Pira 5x4 sota una pluja de serpentines, i seguidament vam fer una cercavila pels caminets del Parc de la Ciutadella on vam fer gairebé totes les figures del nostre repertori.

Al llarg del matí vam fer construccions com l’Escala de 7, la Piràmide drets de 4 amb dues de 3 simultànies, 2 Serres amb Pilar de 3 al mig, 2 Pires 5x4, Vols de 4 i Vols de 3 Coronats, etc. A més a més vam recuperar 2 figures i la Ciutadella va poder veure els Lleons i les Olles.

L’últim objectiu assolit a la Tamborinada va ser l’haver portat a plaça, per primera vegada a la història de la colla, la Tripira amb Pilar de 3 al mig.

A banda d’aquestes estrenes, també tenim 2 falconers que s’han estrenat en noves posicions com són la Carol Ayala i el Christian Luján. Els 2 s’han estrenat fent un Pilar:

La Carol ha fet per primera vegada de baix al Pilar de 3 de la Serra i ens diu que aquest any ja l’havia assajat 3 o 4 vegades i una l’any passat. Afegeix que “tant als assajos com a l’actuació em sentia molt bé perquè és una figura que tenia moltes ganes de fer. Fa anys que la vaig fent amb enxanetes grans i em sento còmoda fent-la”. La jove falconera conclou l’entrevista desitjant poder repetir-la en les pròximes actuacions.

En canvi, el Christian ho ha fet en la posició de dosos en un Pilar de 3 a les Planxes. Ens comenta que sí que n’havia assajat però encara no havia fet en actuació ni cap Pilar caminat ni a les Planxes  i per això tenia una mica de por. Però al pujar s’ha sentit còmode i al fer-ho l’enxaneta s’ha sentit ben subjectat i ha anat sense cap problema. Tot i així, ens ha reconegut que ha de millorar un parell d’aspectes tècnics per poder sentir-se més bé. 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política