Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Festa Catalana

Dissabte passat per la tarda a la Plaça de la Catedral vam participar a la nostra segona Festa Catalana d'aquest any.Juntament amb els Falcons de Llorenç del Penedès i els Bastoners de l’Esbart Català de Dansaires vam fer difusió de la cultura tradicional catalana pel turisme que aquests dies comença a inundar Barcelona.

Falcons de Llorenç del Penedès ens va mostrar com de costum el seu repertori de conjunts de dos i de tres, a més del original pou escapçat, el 4-3-2-1, i d’altres figures, acompanyats per un grup jove de grallersJo, vent. Falcons de Barcelona vam aconseguir per primera vegada a la història de la colla fer dues piràmides de simultànies, aconseguint així un dels primers objectius de la temporada.
Hem parlat amb el cap de colla per fer una valoració de les piràmides i ens explica que està molt content per haver aconseguit tan aviat un dels objectius importants en aquest primer tram de temporada, se sent satisfet del treball de tota la colla i anima a tothom a seguir assistint als assajos per aconseguir noves fites.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política