Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Falcons vora el mar

2015 05 16 XXIVena Trobada Gegants de la BarcelonetaEls Falcons de Barcelona hem finalitzat un cap de setmana intens actuant a la 24ena Trobada de Geganters de la Barceloneta. L'acte ha començat al Moll de Pescadors, sota l'atenta mirada del Rellotge de la Barceloneta. Allà ens hem aplagat totes les colles participants per començar el tradicional esmorzar de germanor i així agafar forces per realitzar la posterior actuació.

Al voltant de les 11:30h ens hem dirigit al Moll de la Barceloneta, on després de fer l'entrada a plaça amb pilars de 3 i escala caminada hem començat l'actuació sota un sol imponent. A nivell de figures cal destacar la Serra de 6 puntes amb pilar de 3, la Pira 5-4, que ha estat treballada i molt ben defensada, la Piràmide de 4 acompanyada de varies piràmides de 3 i per finalitzar l'Escala de 8 amb 2 puntes.

Seguint la dinàmica de les darreres actuacions, hi ha hagut moltes rotacions a les diferents posicions. Entre les estrenes d'aquest diumenge hi ha l'Helena, que ens ha explicat la seva experiència. Ens comenta que s'ha estrenat fent un pilar de 3 a les planxes, coincidint justament que feia dos anys que havia fet el seu primer pilar de 3 a la mateixa actuació. Valora positivament l'experiència i destaca que a les planxes hi ha una dificultat afegida perquè s'ha de girar el pilar i per això havia estat “durillo”. També ens explica com s'ha sentit a la seva primera Piràmide de 4 a plaça: “he hagut de compensar el pes de diferent manera a com ho havia fet a l'assaig, però bé!”. En general se sent eufòrica per aquesta doble estrena.

Per acabar l'acte s'han fet les presentacions dels gegants participants de la cercavila i els falcons hem realitzat un parell de pilars de 3 oberts.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política