Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Falcons i Castells comparteixen escenari per la Festa Catalana

2015 05 16 Festa CatalanaEl passat dissabte 16 de maig, a l’Avinguda de la Catedral, es va viure la segona jornada de la Festa Catalana d’aquesta temporada. En aquesta ocasió, els Falcons de Barcelona vam estar acompanyats per les colles castelleres de la Vila de Gràcia i de Rubí.

L’actuació va arrencar amb la presentació de cada colla; amb Pilars per part de les colles castelleres i per part nostra dos Pilars de 3 caminats i girats amb una Escala Caminada. Tot i haver actuat al matí, el cansament no es va notar i vam poder lluir bones figures , tornant a portar la Serra de 8 puntes amb Pilar de 3, Escala de 8 amb 4 puntes i 2 Pires 4x4 amb una Pira 2x2 simultànies. Altres figures que vam portar van ser el Supervol, la Piràmide de drets de 4 amb quatre Piràmides de 3 simultànies i l’Avet de 7.

Per acabar la jornada davant dels turistes bocabadats, cada colla va fer el seu pilar de cloenda. 

En el nostre cas, vam fer un Pilar de 4 saludat, en el qual s’estrenava la Tibi en la posició de terça després d’haver-se estrenat també al matí, a l’actuació de Nou Barris, com a segona de la Piràmide de drets de 4.

Aprofitem per parlar amb la Tibi perquè ens expliqui la seva experiència i ens diu que en el cas del Pilar ja l’havia assajat però amb un altre segon, però tot i així va anar molt bé i va estar molt còmoda. Tot i no haver-lo assajat gaire portaven aquesta alineació perquè l’equip tècnic considerava que la pinya que hi havia era prou segura i transmetia prou confiança.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política