Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Visitem Nou Barris

 

2015 05 16 Festa Major Nou BarrisDissabte passat els Falcons vam actuar a Nou Barris en motiu de la Festa Major. En un matí assolellat vam oferir 45 minuts de figures a la plaça Major envoltats del mercat de parades de venda d’artesania, espectacles, jocs infantils i tallers.

En aquesta primera actuació del cap de setmana han hagut molts falconers que s’han estrenat en posicions noves. Per començar parlem amb el Manel i ens explica que ha fet de baix per primera vegada a un pilar de tres a les planxes, ens comenta que s’ha sentit a gust però que no s’ho esperava i que ha sigut una sorpresa. La Montse també s’ha estrenat a la figura de la tripira en la que no havia participat mai, diu que ha notat molta diferència amb les pires que ja havia fet perquè la posició és més oberta però que ha estat a gust i que fins i tot li agrada més. Finalment parlem amb la Mª José que juntament amb la Imma s’han estrenat de baixos a la piràmide de quatre. Ens comenta que ha estat molt bé, s’ha sentit a gust gràcies a una correcció de la posició dels braços que van fer al assaig de divendres i que estan contentes i orgulloses de poder compartir posició juntes.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política