Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Setmana Cultural de Perafort

2015 04 26 Perafort

Diumenge, Falcons de Barcelona va viatjar cent quilòmetres per actuar a la setmana cultural del poble tarragoní de Perafort. A les 12 del migdia prop de l’esglèsia de Sant Pere va oferir una gran varietat de figures, demostrant d’aquesta manera el bon moment de forma en aquest tram de temporada.

El resum del cap de setmana és positiu, destacant el gran nombre de falconers que s’han estrenat en posicions noves dins de les figures. Destaquem la Julia A. i la Laia com a dosos al vol de tres, la Merche i la Marina al mig del pis de tres de la piràmide de quatre, i l’Imma com a baix del pilar de les planxes. L’Imma ens explica la seva experiència després de l’actuació. Diu que no havia vist les alineacions abans i que s’ho ha trobat quan la cridaven a plaça, per tant no ha pogut sentir els nervis previs. Explica que s’ha trobat molt bé durant la figura i s’ha sentit còmode al girar-la, sentia molta emoció i responsabilitat però el treball durant tota la temporada als assajos es nota.

La valoració de la Tècnica d’aquest cap de setmana es molt bona i anima a tothom a seguir anant als assajos per seguir assolint grans fites. 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política