Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Centelles i Esplugues

2015 CentellesEl cap de setmana passat els Falcons de Barcelona vam fer dues actuacions de caire privat, una a Centelles i l’altre a Esplugues. A totes dues vam fer  grans figures demostrant el gran estat de forma en que es troba la colla a aquestes alçades de la temporada.

Dissabte el Juan A es va estrenar a un costat del pis de tres d’un vol de quatre. Diu que estava una mica despistat perquè quan van començar a pujar els dosos encara no estava agafat i van haver-lo d’avisar. Afirma que se sentia molt bé mentre feia la figura i que els vols li agraden molt, que té ganes de provar altres posicions.

Diumenge L’Aitana Sancho i la Nicole Ontong van fer de dosos en un piràmide de tres.  Ens expliquen que és una posició que han provat a assaig a la piràmide de quatre, comenten que els ha sorprès quan ho han vist a les alineacions i que estaven contentes. Les dues creuen que estaven en una bona posició perquè s’han sentit molt còmodes.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política