Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

26a Fira de Sant Crist. Piera

pieraFalcons de Barcelona va participar en la inauguració de la 26a Fira de Sant Crist juntament amb la Marching Band de l’aula de música de Piera i els Falcons de la mateixa localitat. El dia 25 d'abril a les 11h puntuals va començar el cercavila des del carrer Piereta i va recórrer gairebé un quilòmetre i mig pels carrers plens amb més d’una vintena d’estands i dues-centes cinquanta parades multisectorials, fins arribar a la plaça del Peix on va tenir lloc l’actuació final.

Els de Barcelona van estrenar la Piràmide de drets de 4 més matinera de la seva història, així com també van portar a plaça l’escala de 8, la Serra de 8 puntes amb Pilar de 3 i la Pira 5-4 com a figures més destacades. Per la seva banda, Piera, estrenant nova direcció tècnica, va presentar entre les seves figures, l’Avió de 5, la Figuereta, l’Estrella de 9 i el pilar de 4 aixecat per sota. L’acte va acabar realitzant una Escala de 7 de germanor en que van participar membres d’ambdues colles.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política