Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Matinades de Sagrada Familia

2015 Matinades Sagrada Familia

El passat dissabte 18 d’abril els nostres músics van participar a les matinades del barri barceloní de la Sagrada Família. Amb el tradicional toc de matinades es van passejar pels carrers anunciant el nou dia i despertant la gent a primera hora del matí.

El so de les gralles tocant les matinades, per uns és "un terrabastall", per altres "una tonada alegria i festivitat". Gaudint de les primeres rauxes de festa major, gralles i tabals de diferents colles formen part d’un complet programa de festes.

En aquesta ocasió el nostre nou tabaler en Roger Moret es va estrenar com a músic de Falcons de Barcelona. Ens explica que estava una mica nerviós abans de començar, diu que ha tingut una bona experiència tot i que a vegades tenia la sensació que perdia una mica la pulsació fruit dels nervis. En general està content i amb ganes de seguir assajant per actuar a les properes sortides.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política