Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Mona Solidària del Clot

El passat dissabte 11 d’abril Falcons de Barcelona va participar a la festa de la Mona solidària celebrada per sisena vegada al Clot. Aquesta festa organitzada per la Pastisseria la Palma és un acte solidari en el que la gent del barri dóna menjar per al Banc d’aliments a canvi d’un trosset de mona. En aquesta ocasió la Palma va oferir una fantàstica mona “Dragon City”, xocolata i melindros; aquesta iniciativa va ser tot un èxit i es van aconseguir 1500 Kg d’aliments de primera necessitat que aniran destinats a entitats d’ajuda social del barri del Clot.

Falcons de Barcelona vam posar el nostra granet de sorra amb el que sabem fer, Falcons. En aquesta ocasió l’actuació va constar d’una escala caminada, la serra de vuit puntes, dues pires 4x4, dos vols de 4 acompanyats d’un de 3 i dos vols de 2 coronats, cinc piràmides de 3, i un avet de 7 acompanyat de dos avets de 4.

Aprofitem per inaugurar dins la crònica un apartat nou que consistirà, principalment, en el testimoniatge de membres de la colla que s’estrenin en alguna figura i ens explicaran la seva experiència des de dins de l’actuació.

En aquest cas, els primers en participar són una mare que s’ha estrenat en un Vol Coronat fent el pilar i la Berta, una de les nostres enxanetes que ha fet la seva Piràmide de 3 drets. Per una banda, les sensacions de la mare que s’ha estrenat al pilar del Vol Coronat han sigut, en un primer moment,  de preocupació perquè al pujar el crio es movia bastant. Però una vegada ja ha arribat a dalt s’ha sentit més segura perquè hi havia gent vigilant al voltant i ha pogut mantenir millor l’equilibri. Ens comenta que l’experiència li ha agradat i que voldrà repetir-la. Per acabar ens diu que creu que al públic assistent li ha agradat molt l’actuació feta pels Falcons perquè ha aplaudit força i la colla ha dut a plaça bones figures.

Per l’altra banda, tenim la Berta que s’ha estrenat com a enxaneta en una Piràmide de 3 i ens ha dit que aquesta figura té 3 pisos i que ella anava a dalt de tot. També ens ha comentat que abans de pujar estava molt contenta i que li agradaria tornar-la a fer. Per acabar ens ha explicat que en general estava molt contenta de l’actuació i les figures fetes.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política