Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Les Festes de Sant Josep Oriol, una tradició pels FdB

L’actuació falconera a les Festes de Sant Josep Oriol ja és una tradició. Els Falcons de Barcelona portem participant-hi des del 2004; quan tot just complíem 1 any de vida.

El diumenge 22 de març va començar amb les tradicionals matinades pels carrers del Barri Gòtic de Barcelona, on van participar-hi els nostres músics.
A mig matí va ser el torn l’actuació falconera. Amb l’escenari situat a la plaça de Sant Josep Oriol vam començar amb una Serra de 7 puntes amb pilar de 3 al mig que es va haver de treballar per evitar una possible caiguda. De les figures fetes a sobre de l’escenari destaquem els dos Avets de de 6 simultanis i la Pira 5x4 acompanyada de dues 2x2.

L’última figura va donar pas a l’inici de la cercavila de gegants, amb els Gegants del Pi com a amfitrions. Vam començar-la fent l’Escala de 7 per acomiadar al públic de 

la plaça i seguir el recorregut amb el Niku que va ser portat pels més petits i no tan petits. L’Escala caminada, 2 Pires 4x3, les Quàdrigues i les Planxes són algunes de les figures que vam fer pels carrers històrics de Barcelona.
En acabar la cercavila va ser el torn de la diada castellera amb els Castellers de Barcelona i els Castellers de Cerdanyola.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política