Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Sta. Eulàlia, primer repte de la temporada

La primera cita important pels Falcons de Barcelona ja ha passat. Important perquè dissabte 7 de febrer vam participar en la Festa Major d’hivern de la nostra ciutat (Santa Eulàlia) i perquè a l’actuació de Santa Eulàlia de fa 12 anys ens presentàvem oficialment com a colla. 

La Tècnica, formada pel Sergi Calvet (Cap de colla), la Carol Ayala, l’Oliver Garcia (Tècnics), la Marta Tibau i la Marta Vall-llovera (Canalla) han començat a treballar objectius amb la gent veterana, amb els que no són tan veterans i amb els novells per seguir evolucionant individual i grupalment, i tornar a aconseguir una temporada d’insomni. 

L’actuació va constar de 3 parts; la primera part va ser una petita actuació a la Plaça Nova seguida d’una petita cercavila, encapçalada pel Niku, pel carrer del Bisbe fins arribar a la Plaça Sant Jaume on vam acabar de fer el nostre repertori de figures davant d’un públic bastant nombrós.

A més a més, els nostres músics també van aprofitar i van portar dues peces noves que van estrenar acompanyant les Quàdrigues i els Pilars caminats del carrer del Bisbe amb la cançó de “Dimonis de Massalfassar” i la cançó d’“Escubillons” va acompanyar les Piràmides.

Per acabar la nostra participació a les festes de Sta. Eulàlia, al dia següent vam participar de les tradicionals matinades, tot despertant la ciutat fent sonar gralles i tabals.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política