Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Junts Tornarem a Volar

GUTTMANN

A vegades hi ha gent que entra en una colla i és capaç de canviar amb la seva personalitat la mentalitat de qui la rodeja, que és capaç de cohesionar la gent del seu grup d’edat i fer descobrir que fer falcons significa quelcom que va més enllà de fer figures. Una d’aquestes persones la tenim a Falcons de Barcelona i quan vam descarregar la primera escala de 9 al desè aniversari de la colla va publicar: 

 Falcons. Oh, falcons. Tanta gent amb un únic objectiu. Tan diferents i tan iguals. Un sentiment, un enllaç, un propòsit. L'ànima, el coratge i la pressió. Anar a un assaig únicament per vigilar i sentir-te útil. Aguantar pes i voler-ne cada cop més i més. Confiar en els altres, que confien en tu. Confiar en tu, que confies en els altres. Falcons. Oh, falcons. Dóna'ns un repte que el perseguirem fins a aconseguir-lo. Dóna'ns una figura que lluitarem per descarregar-la, i ho celebrarem. Eufòria, llàgrimes, felicitat. Un somni realitzat. Un simple somni, oi? Doncs si, s'ha fet realitat. Amunt, falcons, fins a tocar el cel. Finets que això està molt maco. Ho parem aquí...obrim! Perfecte, avall. Està molt bé, està molt bé. Vinga que ja es vostre. Tota vostra. Quatre avall, silenci que ja ho tenim! Va, va ,va, sí! 10 anys i l'escala de nou! L'escenari tremola als meus peus. El públic s'ha tornat boig. Tothom riu, estigui com estigui, ara l'únic que importa és això. I és que, Falcons de Barcelona, hem fet l'escala de nou.” 

Doncs aquest dissabte vam anar a visitar-la a l’Institut Guttman i, amb ella, vam tornar a fer una escala de 9, la més matinera que havíem fet mai, tot just a començaments de Juliol. Va ser una actuació il·lusionadora i emotiva, “la millor actuació que he fet mai” deien alguns. La colla, els Trinigrallaos, la família, els amics, vestits de blanc i enfaixats de vermell sabíem que era una ocasió especial per fer més que figures.

Tots aquests anys fent falcons hem après a encarar reptes amb forces i determinació, sense tenir-los-hi por ni mandra, hem lluitat pels nostres somnis i els hem fet realitat. Això ho hem après com colla i és quelcom que casdascú de nosaltres ha incorporat al seu bagatge personal. Si bé dissabte l’escala va quedar només en carregada, no ens conformem amb això, no ens hem de conformar. Amb esforç i treball tant a falcons com a la vida superarem totes les dificultats i aconseguirem tots els reptes que ens proposem, i encara més si ho fem plegats. Junts tornarem a volar.

https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/sets/72157645218051399/

                                                                                                                                                                                                            Ampliar imatge

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política