Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

116 Aniversari de la Independència Filipina

filipinasEls Falcons de Barcelona vam participar el passat diumenge 15 de Juny en els actes organitzats per la comunitat filipina de Barcelona per celebrar el 116è Aniversari de la Independència del seu país.

L'acte es va celebrar a la plaça dels Àngels, al costat del MACBA, davant d’un públic poc acostumat a veure les nostres construccions. Tot i la pluja que amenaçava, els assistents van disfutar d’allò més aplaudint i cridant amb emoció quant els nostres enxanetes coronaven les figures.
A la colla hi tenim una família d’orígen filipí que va tenir un especial protagonisme en aquesta actuació: la Lucy va dirigir unes paraules de salutació al públic i la Nicole i el Xavi es van enfilar als llocs més alts de vàries de les nostres figures.

Precisament en la darrera figura, una escala de 7, ella va fer d’aixecadora i ell d’enxaneta. Just després de coronar-se l’escala, mentre la nostra enxeneta ja baixava, la Nicole es va aixecar i va desplegar una bandera filipina que va provocar un esclat a tota plaça.

Ampliar imatge

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política