Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Festes del Parc i la LLacuna i Tamborinada

Tamboriladaweb1

Diumenge 1 de Juny Falcons de Barcelona vam participar en 2 actes, el primer va ser una actuació amb motiu de Festes del Parc i la Llacuna del Poblenou que es va realitzar en una petita placeta que hi ha a la Carretera antiga de Mataró.

 

Per aquesta actuació vam recuperar la torreta que feia més de 2 anys que no feiem on l’enxaneta va fer la figereta i baixar de cap per avall, a més de figures més habituals com l’avet, la pira, l’escala, la serra, planxes, escala i 2 ventalls amb un pilar de 3 obert al mig.

Posteriorment vam participar a la Tamborinada, una festa que se celebra al Parc de la Ciutadella i on aquest any les entitats adherides al la Fundació la Roda commemoraven els fets de 1714.

La nostra colla realitzar un avet durant l’espectacle inaugural i unes planxes en el moment de la cloenda, aixì com diverses figures en el diferents espais de la festa.

De totes elles en destaquem una escala de 7 davant l’emblemàtica estàtua d’un mamut situada al centre del parc.

Ampliar imatge

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política