Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Village Catalogne. Lió

 

El passat divendres 16 de Maig els Falcons de Barcelona ens vam desplaçar a Lió per participar al Village Catalogne. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’Agència Catalana de Turisme amb l’objectiu de promocionar l’oferta turística catalana a aquesta ciutat francesa a través de degustacions gastronòmiques i mostres de cultura popular.

Va ser un cap de setmana esgotador on vam realitzar fins a 4 actuacions, dues dissabte i dues diumenge. Entre actuació i actuació vam tenir algun moment per poder visitar la ciutat on conflueixen els rius Roine i Saona, precisament entre aquests dos rius creuats per multitud de ponts es troba el centre històric. Aquest compta amb magnífiques places, carrers comercials i està presidit pel turó de Fourvière i la majestuosa Basílica Notre Dame de Fourvière, ben visible des de gairebé qualsevol plaça.

En aquest mateix centre històric, concretament entre la Plaça de la République i el carrer de la République és on es va ubicar el Village Catalogne. Les actuacions d’aquest cap de setmana van ser executades amb figures d’un alt nivell, mostrant el gran estat de forma pel que està passant la colla i la quantitat de rotacions que es van fer en les diferents posicions i que varen permetre descansar les esquenes.

Les actuacions van començar amb diferents entrades a plaça: variant entre els pilars, l’escala caminada i les quàdrigues, de les quals una d’elles coronada. En totes les actuacions la pira 5-4, escala de 8, 2 vols de 4 simultanis, piràmides i serra van ser una constant, i van estar acompanyades de tota la gamma d’avets (avet gran dissabte, 2 avets simultanis dissabte i diumenge i avet mitjà el diumenge). En funció del dia i el cansament es va completar el repertori amb super vol, planxes amb ventiladors i una gran varietat de ventalls (fins a 6 baixos diferents), a destacar el ventall gran amb 2 petits simultanis que encara no havíem fet aquesta temporada.

Des de Falcons de Barcelona volem enviar un especial agraïment a l’organització del Village Catalogne, la qual ens va fer sentir molt ben acollits durant tot el cap de setmana.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política