Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

XVIè Aniversari del Monument als Falcons de Vilafranca

vilafranca1200

Sabíeu que a Vilafranca del Penedès hi ha un monuments dedicat als Falcons ? I sabíeu que va ser inaugurat l’any 1998 ?

Doncs, per celebrar el XVIè aniversari del Monument als Falcons de Vilafranca, la mateixa colla de la ciutat, ens van convidar a gaudir d’una jornada falconera a terres de vins i caves. 

El passat dissabte 3 de maig, a les 12h ja estàvem els Falcons de Barcelona a Vilafranca, preparant-nos per un dia de sol i figures. 

Després de l’acollida al seu local d’assaig i de fer un petit repàs a les figures preparades, vam iniciar una petita cercavila fins a la Plaça del Penedès, animat pels grallers i tabalers d’ambdues colles.

Durant la cercavila, vam fer una escala caminada i per entrar a plaça, dues quadrigues i una quadriga coronada. Un cop a plaça vam iniciar les actuacions amb una escala de 8 de germanor, és a dir, intercalant falconers d’ambdues colles per a fer la figura. Amb una plaça assolellada i amb molts espectadors, vam començar les figures preparades, intercalant una figura de cada colla.

En acabar, vam fer-nos una fotografia tots plegats com a record d’aquell dia.  I després d’un petit aperitiu a la mateixa plaça, vam tornar al local d’assaig, on vam celebrar un dinar de germanor.

Des dels Falcons de Barcelona sols ens queda felicitar als Falcons de Vilafranca per la gran jornada, pel bon ambient i per convidar-nos a celebrar amb ells el XVIè Aniversari del Monument  als Falcons de la ciutat.

 Ampliar imatge

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política