Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Santa Eulàlia

SantaEulalia2014

Com ja és habitual la colla de Falcons de Barcelona inicià la seva temporada falconera durant les festes d’hivern de la Ciutat Comtal: Santa Eulàlia.

Després d’un exitós 2013 on van celebrar el desè aniversari i després d’aconseguir grans figures, la Pira 5-5, l'Escala de 9 i el vol de 5 entre d’altres, els de la faixa vermella han començat la temporada a un gran nivell.

Només han calgut un parell d'assaigs per demostrar que els barcelonins no volen que el que van aconseguir l'any passat sigui fruit només d’un any sinó repetir les mateixes figures en més places que en el 2013.

La diada de Santa Eulàlia no va començar amb bon peu, ja que poc abans de l'inici, va caure un xàfec de 15 minuts que semblava que fes perillar l'actuació; però el núvol va passar i es van enfaixar a plaça Nova on iniciaren la cercavila camí de plaça Sant Jaume per fer l'actuació.
La colla va exhibir diferents vols de 3 i un de 4 a més de 3 planxes amb ventiladors. Un cop fetes les figures a la plaça Nova enfilaren el carrer del Bisbe amb 2 sèries de 3 quadrigues i entraren a Sant Jaume amb diferents pilars de 3 i de dos.
Un cop a dalt de l'escenari la colla va oferir una gran exhibició.

Van iniciar l’actuació amb una Serra d’onze puntes, amb tota la canalla petita de la colla, i curiosament, el mateix nombre d'anys que porten actuant a les Festes de Santa Eulàlia. Com a destacable, remarcar la ja habitual Escala de 8 i la primera Pira 5-4 feta en la primera actuació de la temporada. Van acompanyar a aquestes 3 figures, els 2 Avets, les Planxes, el Supervol i les Piràmides.

Per altra banda, la colla barcelonina va dedicar, molt emotivament, l'actuació a una de les seves joves falconeres que va patir un greu accident.

Ampliar imatge

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política