Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Diada de Falcons de Vilanova

2014 10 19 Diada FdVnDiumenge 19 d’Octubre vam participar en la diada dels nostres padrins, els Falcons de Vilanova.

Els amfitrions portaven un programa ben ambiciós i el van dur a terme amb la solvència d’una gran colla com son completant la seva primera pira 6-5 i convertint-se en la segona colla que és capaç de fer-la avui en dia. Nosaltres vam mantenir el gran nivell de tota la temporada i fins i tot el vam pujar una mica realitzant la nostre primera tripira 5-5.

L’actuació va començar amb una cercavil·la que ens va portar, des de la Plaça de les Neus fins a la Plaça de la Vila, tot baixant per la Rambla Principal, un recorregut petaonal pel centre de Vilanova. Com a colla convidada ens va tocar actuar primers davant un públic que va poder gaudir assegut a les cadires que s’havien col·locat per l’ocasió. Apart de les figures que acostumem a realitzar aquest any (entre elles la pira 5-5 i els dos pilars de 3 a la serra), més el pis que vam poder pujar a la tripira per primer cop. Cal destacar que vam exhibir el nostre domini del vol de 5 muntant-lo i desmuntant-lo completament sense cap ajuda exterior, pujant tots els membres dels pisos superiors pel costat de la figura.

L’actuació de Vilanova va ser un pas més en la magnífica evolució que estan tenint aquests darrers anys, van realitzar entre d’altres l’escala de 9 que just han assolit aquest any però que cada cop dominen amb més solvència i tot fa pensar que ben aviat atacaran l’escala de 10 van fer història al completar per primer cop una magnífica pira 6-5 que va pujar i baixar molt tranquil·la, demostrant el bon treball a a assaig.

Felicitats per l’actuació i gràcies per convidar-nos.

https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/sets/72157646554435324/

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política