Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Diada de Falcons de Barcelona

 

Cartel Dia Colla

Un any més els Falcons de Barcelona ens comencem a preparar pel nostre dia, i enguany se celebrarà durant el matí de diumenge del 26 d’octubre.

La Diada dels Falcons de Barcelona arriba just un mes després d’haver fet una Mercè gloriosa, una cita on els falconers donaran tot i més per poder anar concloent una temporada d’insomni.

Aquesta vegada tenim a Llorenç del Penedès com a colla de Falcons convidada que donaran un toc més tradicional a la Diada i als Gegants del Pi (amb els Gegants Oriol i Laia, el gegantó Perot lo Lladre i el recent Mustafà petit que van estrenar
aquesta Mercè passada) i els Gegants de La Barceloneta com a colles representants de La Casa dels Entremesos. A més a més, també ens acompanyarà la banda de músics Trinigrallaos que amenitzaran la Diada i la cercavila.

La celebració constarà de dues parts. La primera començarà a les 11.15h i serà una cercavila, que com de costum sortirà de la Plaça de les Beates; però a diferència d’altres anys, acabarem al Carrer del Comerç (davant del Mercat del Born) on es farà la segona part que consistirà en què les colles convidades i l’amfitriona faran llurs actuacions de lluïment i posteriorment l’entrega de records per a finalitzar la celebració de la Diada dels Falcons de Barcelona.

Així doncs, teniu al davant una ocasió perfecte per veure dues colles de Falcons i de gegants diferents a la vegada i passar un matí ple de tradició, música, cultura i xerinola!

         Veure Programa Diada

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política