Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Toc d'Inici Mercè 2014

Toc Inici

Per tercer any consecutiu, aquest divendres 19 de Setembre, Falcons de Barcelona vam tenir el plaer de participar en el Toc d’Inici de les festes de la Mercè.

Es tracta d’un acte molt protocol·lari i solemne on cada colla te una coreografia única per l’ocasió, que executa al so de la música interpretada pels Ministrils del camí Ral.

Tan bon punt acaba el pregó de la Mercè, que dona inici a les festes de la nostra patrona, sortim per la porta de l’Ajuntament al davant d’una plaça Sant Jaume plena de gom a gom totes les colles que participem en aquest esdeveniment: una mostra del seguici més emblemàtic de la nostra ciutat amb bestiari, gegants, diables, cavallets cotoners, falcons… i ens col·loquem al costat de l’escenari muntat expressament per l’ocasió, per així anar pujant una darrere l’altre a realitzar el nostre número.
Després de l’entrada a plaça amb pilar caminats, vam esperar torn per a poder realitzar la nostra figura, el Trèvol, un figura que només fem durant el Toc d’Inici i que està sincronitzada amb la música que es va composar per aquest ocasió. Es tracta d’una figura composta per 3 piràmides de drets amb un pilar de 3 al mig, que està pensada per poder ser vista des de tots els angles que permet d’escenari, és a dir, des de qualsevol costat. En acabar totes les colles vam realitzar una serra de 9 puntes.

 

La Mercè ha començat!

https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/sets/72157647837664151/

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política