Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

XIII Trobada de Colles de Falcons

falcons vista aereaCom cada any, una de les cites més esperada per totes les colles de Falcons d’arreu del País, és la Trobada de Colla de Falcons, que enguany s’ha celebrat a Castellcir. Allà tot el món falconer exhibeix les seves millors figures. Com a novetat els organitzadors, Castellcir, han volgut ser més ambiciosos que mai, i per primer cop, més de 500 falconers han fet en el mateix moment una figura conjunta, on han participat totes les colles simulant el Castell de Cardona.

La Trobada, per la nostra colla ens ha deixat un molt bon sabor de boca per les grans figures fetes. La escala de 9, la Pira 5-5, i el vol de 5 aquesta vegada anant encara més lluny acompanyant-lo amb dos de 4 al costat, i també les planxes i ventiladors, la serra de 10 puntes amb dos pilars de 3 i 3 quadrigues, dues de les quals coronades.

Una altra gran actuació a dos setmanes vista d’una altra gran cita, la que tenim per les Festes de la Mercè el 21 de setembre. En aquesta ocasió ens acompanyaran els Falcons de Castellcir que enguany celebren el seu 10è aniversari.

Des d’aquí volem felicitar els organitzadors per la feina feta, i a les colles de Falcons per les grans figures mostrades ahir a la trobada.

https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/sets/72157647351914035/

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política