Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Presentació llibre "2013: 10 anys de Falcons de Barcelona"

librefalconsEl passat dimecres 18 de setembre a la sala d’actes de la Casa dels Entremesos, es va presentar el Llibre dels 10 anys d’història de la colla, titulat: “2013: 10 anys de Falcons de Barcelona”. La presentació va comptar amb la presència de: el Sr.  Xavier Cordomí (president de la Casa dels Entremesos),  Sr. Pere Rovira (president de Falcons de Barcelona),  el Sr. Raimon Cervera (Coautor del llibre),  el Sr. Francesc Fabregat (Director de Festes i Participació Cultural de l’Institut de Cultura de Barcelona)  i el Sr. Carles Agustí (Comissionat de Participació Ciutadana i Associacions de l’Ajuntament de Barcelona).

En primer lloc Xavier Cordomí va donar la benvinguda en nom de la Casa dels Entremesos a les més de 100 persones assistents a l’acte i va felicitar a la colla pel llibre i pels èxits aconseguits en aquest 10 anys. Tot seguit el president de la colla va fer una petita intervenció explicant els detalls de l’inici de la creació de la colla a Barcelona i agraint a la Presidenta de Falcons de Piera que els va motivar perquè és crees una colla a Barcelona.

Un cop donada la benvinguda, Raimon Cervera, coautor, va fer la presentació del llibre amb un to humorístic com la retransmissió d’un partit de futbol: va començar amb l’alineació, donant gràcies al suport rebut de col·laboradors en les diferents parts del llibre. Seguidament va explicar la primera part al públic present donant a conèixer com s’havien posat d’acord amb ell i l’estructura del llibre (inici dels Falcons a Catalunya, els 10 anys de colla amb les diferents entrevistes als caps de colla i al president, la canalla i els músics.. Acte seguit fer la mitja part, on va parlar una mica de ell i com havia conegut el president dels Falcons de jove.

A la segona part va recitar unes petites frases de la història dels 10 anys. Per acaba en el temps afegit llegit les últimes línies del apartat de la cap de colla actual: Així, quan aquestes pàgines siguin ja negre sobre blanc, el tram final del 10è aniversari estarà en plena efervescència. Durant l’agost hauran tornat els assajos, després les colònies a Viladrau… —Haurem fet o estarem a punt de fer l’escala de 9— s’aventura la Cristina—. La Pira 5/5  està una mica verda… —Però les jornades a venir són apassionants. Ens impulsaran a tot! El dia 20 de setembre, Toc d’Inici. Comença la Mercè del desè aniversari. El dissabte 21, Barcelona acollirà la XII Trobada Anual de Colles, i aquest llibre veurà la llum. I l’endemà, actuació de Festa Major en solitari a la plaça de Sant Jaume.  

Per concloure l’acte i abans de passar a la copa de cava per celebrar la presentació del llibre i els 10 anys dels Falcons de Barcelona. Francesc Fabregat i Carles Martí,  representants de l’Ajuntament de Barcelona, agraïren la feina que han fet i fa la colla a la cultura i al associacionisme de la ciutat.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política