Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

XII Trobada de Colles de Falcons de Catalunya

2013trobadaEnguany la Trobada de colles es va celebrar a Barcelona dins del marc de les Festes de La Mercè, concretament dins dels actes de la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona.

La XII Trobada va consistir en la divisió de les 10 colles assistents en dues cercaviles (5 colles per cercavila: els Falcons de Llorenç del Penedès, els Falcons de Piera, els Falcons de Barcelona, els Falcons de Malla i els Falcons de Vallbona d’Anoia van sortir des de la Catedral; i els Falcons de Vilafranca del Penedès, els Falcons de Vilanova i la Geltrú, els Falcons de Castellcir, els Falcons del Riberal i els Falcons de Capellades van sortir des del Palau de la Virreina) i van finalitzar el seu recorregut a la Plaça de Catalunya on cada colla va dur a terme les millors figures que van poder.

Els Falcons de Barcelona, com a amfitrions i per celebrar el nostre desè aniversari, no vam voler baixar el nivell ni en la cercavila, i d’aquesta manera, mentre ens dirigíem cap a la plaça de Catalunya, el públic va poder veure les Planxes amb ventiladors, les Quàdrigues, la Piràmide de 4 drets acompanyada per Piràmides de 3, els Pilars de 3 caminats, l’Escala de 4 caminada, i la Serra de 8 puntes amb pilar de 3. L’entrada a la plaça la vam fer amb 4 Pilars de 3 caminats i un seguit de Pilars de 2 fins a arribar al centre de la plaça. Una vegada vam estar totes les colles preparades ens esperaven 2 escenaris per a què cada colla pogués dur a terme les seves 3 millors figures del seu repertori PEL Pep Callau que presentaria l’acte amenitzant la Trobada.

Cal destacar que la colla barcelonina va sortir amb un gran sabor de boca perquè van poder descarregar amb molta solvència les 3 figures més complexes, difícils i boniques que tenen al seu repertori de figures: la Pira 5x5 (que portavem a plaça per primera vegada), el Vol de 5 (que cap colla havia descarregat mai en la història) i l’Escala de 9 (la segona que portàvem a plaça). Totes elles descarregades amb gran eufòria i alegria sobre l’escenari, ja que eren les millors figures que fèiem en tota la història dels Falcons de Barcelona. En concloure les 3 figures per colla, i abans d’abandonar la plaça, totes les colles vam fer una figura simultàniament: algunes van fer una Serra (o Fòcking), d’altres van fer Pilars de 3 i els barcelonins vam fer l’Avet de 8 amb 2 Avets de 4.

En acabar, totes les colles ens vam dirigir cap a l’escola Pere Vila (lloc d’assaig dels Falcons de Barcelona durant la segona part de la temporada) on vam fer un sopar de germanor al pati de l’escola amb totes les colles i seguidament vam continuar la festa amb un concert dels The Bombins (grup de rumba catalana clotenc) que va concloure la gran vetllada.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política