Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Mercè 2013

2013merceCom ve essent costum últimament per La Mercè, abans del matí casteller de diumenge va tenir lloc el matí falconer. L’única diferència als altres anys és que no va haver-hi colla convidada ja que el dia anterior es va fer la trobada de colles falconeres.

Per aquest motiu vam voler repetir les figures del dia anterior per a consolidar la millor actuació de la nostra història.

El matí falconer el vam començar com sempre a la Catedral per dirigir-nos en cercavila cap a la plaça Sant Jaume on actuaríem a dalt de l’escenari. La plaça estava plena de gom a gom. Una injecció de motivació per a tots els falconers i falconeres que ens feia conscienciar que no podíem decebre al públic present. La colla tenia la preocupació que l’esgotament dels dos dies anteriors passés factura i no es pogués dur a terme tot el repertori que teníem preparat.

Gràcies a la constància, el treball i l’esforç fet durant tota la temporada va fer que sortíssim de la plaça exitosament amb la millor actuació i la més complerta dels nostres 10 anys amb el següent repertori de figures: Serra de 8 puntes amb pilar de 3, Pira 5x5, 3 planxes amb 3 ventiladors, Escala de 9, Piràmide de 4 drets amb 4 Piràmides de 3, Avet de 8 acompanyat de 2 avets de 5, Vol de 5 i Pilar de 4 aixecat per sota net i girat. L’anècdota va arribar a la meitat de l’actuació, quan la nostra mascota (el Niku) va ensenyar el seu ball al públic present.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política