Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Diada dels Falcons de Barcelona

2013diadaCada any, per la Diada dels Falcons de Barcelona es convida a una colla de falcons i a unes quantes pertanyents a la Casa dels Entremesos per a celebrar conjuntament l’esdeveniment amb una cercavila.

Els convidats falconers d’enguany van ser els Falcons de Piera, que porten la faixa també de color vermell; però amb una senyera brodada a la faixa. I les colles convidades de la Casa dels Entremesos van ser els Gegants de la Barceloneta, els Gegants del Casc Antic, els Gegants del Pi, els Gegants de Sant Jaume, els Gegants de la Plaça Nova i els Trabucaires d’en Perot Rocaguinarda.

La cercavila va sortir des de la plaça de les Beates, on hi ha la Casa dels Entremesos (seu dels Falcons de Barcelona entre d’altres entitats).

Va anar fins La Rambla i va tornar passant per la plaça de Sant Jaume, moment en què es va aprofitar per fer una Escala de 8 de germanor amb els companys de Piera. El recorregut va acabar a l’avinguda de Francesc Cambó i davant del mercat de Santa Caterina es va fer l’actuació de les diferents entitats.

Els Falcons de Barcelona vam donar portar el següent repertori de figures: A la cercavila vam fer diferents Pilars de 3, unes quantes Quàdrigues, 3 Planxes amb 2 Ventiladors, la Piràmide de 4 drets amb dues de 3 i una entrada espectacular a la plaça de Sant Jaume amb 6 Pilars de 3 caminats i 10 Pilars de 2. A l’actuació vam donar el màxim amb l’Escala de 8, la Pira 5x4 acompanyada de dues 3x3, el Ventall de 3 amb dos de 2, el Vol de 5, la Serra amb Pilar de 3 i 10 puntes, l’Avet de 8 acompanyat de 2 Avets de 5 i per finalitzar, el Pilar de 4 aixecat per sota, net i girat. En acabar,

vam fer un pica-pica a la plaça de les Beates amb tots els convidats per recuperar forces i amb la companyia dels Trinigallaos que van amenitzar la cloenda de la celebració.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política