Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Festes de Sant Roc

2011santrocEl dilluns 15 d'agost vam actuar a les festes més antigues de Barcelona, amb més de quatre segles de tradició ininterrompuda.

El barri Gòtic de Barcelona era l'escenari, un any més, de la festa.Dos aniversaris feien especial el programa d'aquest any: els 25 anys de la recuperació del Nan Cu-Cut, i els 30 anys de la Trobada i Ball de Gegants. La trobada comptava amb la presentació d'una nova figura: la petita geganta Gal·la.

Primer vam fer l'actuació a la Plaça Nova amb les següents figures: vols de 3, 1 avet gran i dos petits,, pira 4-3, dues planxes i un ventilador, una escala de 6, el supervol i la serra. Després vam passar a fer un cercavila pel barri gòtic realitzant algunes figures mentre acompanyavem als gegants. Per acabar novament a la Plaça Nova realitzant una escala de 7, mentre ballaven els gegants.

Acabades totes les actuacions ens van fer lliurament d'una placa commemorativa de xocolata, en agrament per la nostra participació a l'acte.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política