Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Mercè 2011

2011merceHistòrica actuació la que hem fet avui. Hem començat el matí davant de la Catedral fent 8 vols de 3 i un molinet amb dos ventalls. Després cercavila fins a St. Jaume fent dues quàdrigues. I hem entrat a plaça fent quatre pilars de 3 i una escala caminada. A St. Jaume, un cop acaba l'actuació de la colla convidada (Falcons del Pais del Cava) hem fet: - un supervol: format per dos vols de tres, dos de quatre, dos vols de dos coronats i un vol de tres coronat. - pìràmide de drets: dues de tres i, per primer cop a la nostra història, una de quatre. - dos avets de 5 - pires: dues pires 3-3 i una pira 5-4 (carregada i descarregada per primer cop en la nostra història) - tres planxes de 4 amb dos ventiladors - escala de 8 - serra de 7 puntes amb un pilar de 3.

Gràcies a tots els que heu vingut, als que ens heu animat durant aquest any i als que ens heu felicitat acabada l'actuació.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política