Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Cercavila Clot

2011clot

El dissabte dia 7 de maig vam fer la nostra actuació al Cercavila de les festes de primavera del Clot-Camp de l’Arpa les entitats culturals d'aquest barri, del districte de Sant Martí, celebraben el seu primer cercavila popular.

Van participar també en aquest cercavila: - Capgrossos Macers de la Ciutat - Gegants i Capgrossos de Sant Josep de Calassanç - Capgrossos del Foment Martinenc - Gegants del Clot - Esbart Montserratí - Esbart Sant Martí - Esbart Sant Jordi - Castellers de Barcelona - Bastoners del Clot - Diables del Clot - Tolc, la Bèstia del Clot Van començar reunint-nos tots a la plaza can Robacols, on totes les colles van fer el seu lluiment.

Acte seguit van començart el cercavila, baixan pel carrer Rogent fins arrivar a la Plaça del Mercat del Clot, on va acabar l’acte, amb una nova representació popular sobre un escenari i un ball de germanor. 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política