Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Mercè 2009

merceEl diumenge 27 de setembre vam participar de les festes de la Mercè 2009. És una festa important per a nosaltres, ja que actuem a la nostra ciutat, davant de la nostra gent, i a un lloc tan carregat de simbolisme com és la plaça Sant Jaume. Com venim fent des de fa uns anys, vam convidar a una altra colla falconera a actuar amb nosaltres.

Aquest cop els convidants van ser els Falcons de Riberal, que van fer una gran actuació.

Nosaltres vam fer set figures: 6 tresos oberts, 7 vols de tres, 2 planxes amb 3 ventiladors, l'escala de 8, la pira 4-4 acompanyada de dues pires 2-2, dos avets de 4 i la serra de 7 puntes. Especialment simbòlic va ser fer l'escala de 8, ja que era el primer cop que la fèiem a la nostra ciutat i el segon cop a l'història que la podíem fer (el primer cop va ser a la trobada de colles falconeres a Vilafranca). Va sortir molt bé i el públic ho va recompensar amb una gran ovació.

Al finalitzar la nostra actuació, vam fer una escala de 7 de germanor amb els Falcons de Riberal, consistent en la construcció d'una escala de 7 on s'anaven intercalant un membre de cadascuna de les colles.

Al finalitzar, va haver una petita mostra de totes les colles que ens havíem aplegat allà, on nosaltres vam fer una escala de 7 i quatre pilars de tres.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política