Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

2020 02 09 Santa Eulalia4El diumenge 9 de febrer van celebrar la nostra actuació dins les Festes de Santa Eulàlia.
Els nostres músics i membres de la colla es van despertar aviat per celebrar les matinades en honor a una de les dues Patrones de la nostra ciutat, l’Eulàlia.
Un cop finalitzada les matinades, la colla va començar el matí falconer a Plaça Nova on vam realitzar:
- 3 vols de 3 coronats i 2 vols de 3
- Pira 5-4
- Doble escala de 6 amb pilar

En la petita cercavila pel carrer del Bisbe vam fer pilars de 2, acompanyats per nostre grups de gralles i tabal. Moment de lluïment per entrar a Plaça Sant Jaume amb una escala caminada de 5.
Ja a l’escenari vam fer:

- Serra de 6 puntes i 2 pilars de 3
- Dues pires 4-4
- 5 piràmides de 3
- 2 avets de 7
- 2 vols de 4 + 3 vols de 3
- 3 planxes
- Escala de 8

 


Fa 3 setmanes es van celebrar les Festes de la Mercè. Aquest any per la Mercè per culpa de la Covid-19 no hem pogut alçar les nostres millors figures en el matí falconer de Festa Major, ni participar en les cercaviles del Seguici, ni tampoc meravellar el públic amb el nostre Trèvol. No obstant com a colla hem estat presents a les Festes de la Mercè de la següent manera:

El 24 el dia de Mercè de manera excepcional com que no es podien fer itineràncies, els nostres músics van tenir l 'honor de tocar matinades des del terrat de la Catedral.

 


Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política