Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

cultuatradicionalEl cap de setmana del 21 i 22 de juny totes les colles de Falcons de Catalunya vam actuar al Moll de la Fusta a Barcelona en motiu de la Festa Major de la Cultura Tradicional.

El primer dia hi van ser les colles de Piera i Vilafranca. El segon, hi van ser presents Barcelona, Llorenç del Penedès, País del Cava i Vilanova.

Una de les anècdotes del dissabte fou que l’entarimat es va ensorrar quan estaven actuant els Falcons de Piera quasi bé al principi de l’actuació, de manera que es va optar per actuar al terra.

 

 


intermonEl diumenge 27 d'abril varem ser convidats un any més a la Festa de la Solidaritat (Un Dia per a l’Esperança) que organitza l’ONG Intermón Oxfam arreu d’Espanya.

Aquest any es celebrava la 14ª edició i els Falcons de Barcelona varem actuar a la nostra ciutat. L’emplaçament però, va canviar. Enlloc de realitzar-se al moll de la fusta com es feia habitualment, es va celebrar al Parc de la Ciutadella.

Gran part dels falconers ens vam reunir a l’hora de dinar per fer un petit pic-nic al parc abans d’iniciar l’actuació. Més tard, aproximadament a les tres de la tarda vam començar.

Les figures que es van realitzar són les següents: 5 Vols de 3, Planxes amb Olles, Escala de 6, 2 tresos oberts amb anxeneta i 2 sense, Pira 3x3 amb dues 2x1 al costat, Avet i per últim la Serra de 5 puntes.

 


Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política