Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Festes de Santa Eulàlia 2022

Grup StaEulalia22Durant els dies 11,12 i 13 de febrer es van celebrar les Festes de Santa Eulàlia; la Festa Major d'hivern de la nostra ciutat. I Falcons de Barcelona vam recordar que en aquesta ocasió ha fet 19 anys de la nostra presentació oficial davant el públic barceloní. 

Enguay, el Niku va tornar a participar a l'exposició de Bestiari i gegants infantils, situada al Centre Cultural i Memòria del Born. On va passar-hi més d'una setmana acompanyat de les seves amistats, gaudint del públic que s'apropava a saludar-lo i fer-li fotos! 

El dia gros per la colla, però, va ser diumenge 13 de febrer. Començant a les 8h a la Baixada de Santa Eulàlia el grup de músics de la colla va estar present, juntament amb músics d'altres colles de cultura popular, a les Matinades de Santa Eulàlia. 

Una estona més tard, a les 10.15h, la colla ja es trobava a plaça Nova preparada per començar el matí falconer. Encara que a l'hora de començar el terra seguia moll a causa de la pluja de la nit anterior, en aquest indret es van fer 3 figures per recaptar públic que ens acompanyés fins a plaça Sant Jaume; on faríem l'actuació gran. 

Abans de trepitjar la plaça Sant Jaume, vam alçar una escala caminada que va portar la colla fins al mig de la plaça, acompanyada per una ovació del públic present. Una vegada a dalt de l'escenari, vam poder fer la nostra actuació durant mitja hora, i que va acabar amb la tradicional foto de grup fent-nos una "selfie" amb el públic de fons. 

Com a colla que pertany al Seguici Popular de Barcelona i per deixar pas a l'actuació castellera, en acabar les figures de plaça Sant Jaume vam dirigir-nos a la plaça Reial per participar a la cercavila de Santa Eulàlia que ens va portar per diferents carrers del Barri Gòtic com les Rambles, Portaferrissa, Baixada de Santa Eulàlia i carrer Ferran, entre d'altres. 

A continuació detallem les figures que vam fer durant la nostra participació a les Festes de Santa Eulàlia 2022.

A Plaça Nova vam portar les següents figures:

-Serra de 6 puntes 

-Lleons

-Avet de 7

-Quadrigues de camí a plaça Sant Jaume

 A Plaça Sant Jaume vam entrar amb una Escala caminada i una vegada sobre l'escenari vam fer el següent repertori de figures:

-Serra de 6 puntes

-Pira 5x4

-Tres Piràmides de 3 i una Piràmide de 2

-Dos Avets de 6 simultanis 

-Dos Vols de 4 i un Vol de 3

-Dues Planxes i 1 Ventilador 

-Escala de 7

Durant la cercavila de gegants vam continuar fent figures; la majoria d'elles van ser figures dinàmiques com pilars de 3 caminats, pilars de 2 caminats, quadrigues, escales caminades... però també vam fer-ne d'estàtiques com pires, vols, i serres.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política