Please select your page
Catalan Basque Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Portuguese Romanian Russian Spanish

Les nostres publicacions

Llibre: “2013: 10 anys de Falcons de Barcelona”

Autor: Raimon Cervera

Textos: Ricard Cerdan, Manel Chao, David Garcia, Imma Guzmán, Cristina Moevius, Carlos Ramos, Pere Rovira i Samuel Sotil.

Fotografies: Arxiu dels Falcons de Barcelona, Arxiu Nacional de Catalunya, Raimon Cervera, Josep Coronilla, Jordi Farrera, Javier Rosanas.

Any de publicació: 2013

Publicat per: Connecta

Els Falcons de Barcelona coincidint amb el nostre 10è aniversari vàrem crear el llibre titulat: “2013: 10 anys de Falcons de Barcelona”.

En ell l’autor Raimon Cervera després de parlar amb els 5 caps de colla que havia tingut la colla. Va muntar i explicar com havia nascut i crescut la colla amb diferents explicacions i anècdotes.

El llibre conté també diferents apartats com els músics de la colla, l’explicació de la seva mascota “el Niku”, i diferents membres de la canalla dels primers 10 anys de la colla.

Per últim per acabar d’arrodonir el llibre, el llibre conté 2 apartats més: per un costat d’on provenen els falcons i com arriba a Catalunya, i per l’altre un apartat de les colles de Falcons que existien en aquell moment a Catalunya.

 

LLIBRE1OA1  LLIBRE1OA2

 

Conte dels Falcons de Barcelona

Autors: Marta Alonso i Jordi Lavandeira

Il·lustracions: Juanolo

Any de publicació: 2018

Editorial: El Cep i la Nansa

Els Falcons de Barcelona coincidint amb el nostre 15è aniversari vàrem crear un conte infantil amb la idea de fer arribar els més menuts que són els Falcons de Barcelona.

El conte narra la història de com el Pere Rovira (fundador de la colla) li explica a la seva néta la Berta que són els falcons, la història de la colla i les figures que fem. Tot això amb les il·lustracions del Juanolo (dibuixant conegut de molts llibres per pintar de Gegants i Bèsties de tota Catalunya).

Per acabar el conte conté un petit quadern amb activitats com per exemples pintar i sopa de lletres.

 

CONTE1    CONTE2

 

La Casa dels Entremesos Amb el suport de

                                              FECPTBV2            

Amb la col·laboració de

 comerciants sant peremesbaix

UA-23813345-1