Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
Catalan Basque Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Portuguese Romanian Russian Spanish

Trobada Nacional de Colles de Falcons

Aquest any les Colles de Falcons vam anar al país veí , França, per trobar-nos i celebrar l’aplec de les colles falconeres, va ser a Sant Llorenç de la Salanca, on la Colla de Falcons de la Salanca va poder celebrar la seva primera actuació a una Trobada, gaudint del suport de la resta de Colles.
A les 16:00 h. va començar una petita cercavila on cada colla va fer tres figures, al final del recorregut vàrem arribar a la plaça de la Mediateca, on, per ordre d’antiguitat, vam anar pujant a un dels dos escenaris que hi havia a la plaça i vam fer dues figures. Un cop vàrem acabar, totes les colles es van disposar al voltant de la plaça i vam fer, de forma simultània, una figura.
Barcelona, durant la cercavila, va fer una serra amb tres pilars de tres, dues piràmides de quatre junt amb una de tres i un altre de dos, i finalment una pira 5x5. L’entrada a plaça es va fer amb una quadriga coronada i una escala de 5 caminada. Un cop a l’escenari va lluir un vol de cinc acompanyat de dos vols de tres coronats i tres planxes amb tres ventiladors. Com a figura conjunta es va fer un avet de nou, el primer de la temporada.
Un com acabada l’actuació les Colles es van dirigir al poliesportiu de la localitat per sopar i passar una bona estona junt. La Canalla ens va sorprendre, després del sopar, portant a terme una actuació que havien preparat, que va acabar amb una escala conjunta.

2019 09 28 Trobada Colles1 12019 09 28 Trobada Colles1 2 

Si voleu veure les fotos de la jornada, cliqueu els enllaços:

XVIII Trobada Nacional de Falcons de Catalunya

La Casa dels Entremesos Amb el suport de

                                              FECPTBV2            

Amb la col·laboració de

 comerciants sant peremesbaix

UA-23813345-1